Sjovt legetøj (ikke penis ringe)

Der er også et liv som handler om andet end penis ringe. Skal du som fyr have det lidt sjovere er der også tre andre produkter som jeg kan klart anbefale så du får mere ud af dit sexliv og din krop. Alle tre kan bruges med eller uden partner.

Fleshjack - som at bolle en rigtig partner. Fås i en røvudgave, en kusseudgaver, mund udgaver og så en helt anonym "sprække". Anbefaling: Køb Fleshjack Ice, så kan du se med! (særligt frækt som forspil med en partner). Kan du lide at være aktiv så er det virkelig must at have som single - og bestemt også hvis du er i fast forhold (kæreste har sometider hovedpine eller er ude og rejse.

Klon din pik (Clone a Willy). Super sjovt sæt til at lave en dildo og forære til kæresten så denne ikke glemmer dit jern selvom du er ude af huset - Advarsel: Den kan også vibrerer så pas på du ikke bliver udkonkurreret!

Analt G-punkt: Mand, du får virkelig ikke nok ud af dit liv hvis du ikke lærer dit g-punkt at kende og udnytter det vi onani eller samme med kæresten. Til onani så har jeg selv haft rigtig mange hyggelige timer med min Bad Boy (også kendt som Rudeboy), er det sammen med kæresten vil jeg da anbefale et butt plug!


Comments