Metal Penis Ringe

Du har ikke prøvet en rigtig cock ring før du har haft en på af metal. Vægten og fylden omkring pikken er bare skøn. Det er også her du kan få nogle med særlige udforminger for ekstra stør nydelse.

Med en metal cock ring så får du altid ekstravægt omkring pikken som du særlig vil sætte pris på når mens du aktivt boller din partner. Metal cock ringe har været udbredt bland bøsser længe som deres foretrukne cock rings, men er nu også ved at blive normalt hos hetero fyre, simpelthen fordi de gør dit sexliv til en større oplevelse.

Vælg en bred metal cockring for at få trukke kuglerne ud fra kroppen. Når orgasmen er på vej trækker kuglerne sig helt naturligt op, men med en cockring bliver denne bevægelse modvirket hvilket sætter tærsklen for din orgasme op og gør den endnu mere eksplosionsagtigt når din krop bare ikke kan modstå det mere og du kommer i store sprøjt. Se vores yndlingsmodel her.

Det var også i metal at anal cockringene først kom på markedet. Her er cock ringen forbundet til et butt plug i din ende, som gør at du automatisk stimulerer din prostata mens du boller din kæreste. Alle mænd har et g-punkt oppe i røven og her kan man som aktiv mand virkelig få lov til at nyde det. Se en rigtig lækker model hos vores sponsor her.

Blandt metal cock ringene kan også fås nogle virkelig skønheder i form smukke smykker unikke smykker.

Comments